Elfelejtett belépési adatok?

FIÓK LÉTREHOZÁSA

Gyakori kérdések

A teszterek általában a legnagyobb kiszerelésben, ugyanolyan üvegben és minőségben kerülnek forgalomba, mint a hagyományos parfümök. A teszter parfüm összetételében és illatában semmiben sem különbözik a többi parfümtől. Kizárólag csomagolásukban térnek el a hagyományos kiszereléstől. Tehát nem hiányzik a parfümből, nincs kifújva belőle, ugyanúgy eredeti a parfüm, csak a díszcsomagolás hiányzik és egyes parfümök esetében a kupak. A vásárlók a boltok polcairól kizárólag a teszter parfümöket vehetik le és szagolhatják meg, ezért csomagolnak nem díszdobozba is parfümöt, ezek a teszterek.

A bevásárlóközpontokban, parfümériákban és drogériákban árult termékek ára azért magasabb, mert sok egyéb költségük van, ami minket, mint internetes áruházat, nem érint (pl: üzlet bérleti díja, magas rezsiköltség, stb).

A megrendelő minden esetben a termék átadásánál fizet a futárnak (postásnak), a csomag átvételekor.

A Liveparfum.hu az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállal. Amennyiben változik egy adott parfüm ára, a Liveparfum.hu webáruház tájékoztatja emailben, vagy telefonon a vásárlót. A vásárló tudta nélkül nem változtatjuk meg, az adott rendelés ellenértékét.

Áruházunkban kizárólag neves világmárkák illatait találhatja, amelyeket közvetlenül a gyártók értékesítési csatornáin keresztül szerzünk be. Ennek eredményeképpen, lehetőségünk van jelentősen kedvezőbb árakon kínálni termékeinket, mint a nagyobb parfümériák.

Amennyiben egy parfüm nincs raktáron, a rendelést követő 48 órán belül ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

FEL