Elfelejtett belépési adatok?

FIÓK LÉTREHOZÁSA

Fizetés és kiszállítás

Szállítási információk

Ingyenes kiszállítás! Csomagjainkat a PDS futárszolgálattal szállíttatjuk, az ország egész területén ingyenesen.

A PDS futárszolgálattal történő szállítás 3-5 munkanapon belül, munkaidőben, 8-18 óra között történik. A szállítási díjat mi fizetjük Ön helyett!

Fizetés Utánvéttel!
A termék árát a futárnak az áru átvételekor kell egy összegben kifizetni, vagy - amennyiben ezt előre jelezte - banki átutalással. (Készpénz mellett bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Amennyiben bankkártyával fizetne, kérjük jelezze ezt a megrendelése megjegyzés rubrikájában).

Kérjük, feltétlenül olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben elérhető.

Fizetés átutalással!

Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra.
A megjegyzés rovatban kérjük tüntesse fel rendelése számát. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

Kérjük, azt követően utaljon, miután megkapta e-mailben a rendelés feldolgozását megerősítő levelünket.

Szállítás várható teljesítése

A rendeléseket 3-5 munkanapon belül tudjuk kézbesíteni. A kiszállítás előtti napon e-mailben jelezzük Önnek a másnapi szállítás esedékességét. A parfümök kiszállítása a hét minden munkanapján folyamatosan történik. Kérjük, jelezze a megrendelés „megjegyzés” rovatában, ha születésnap, vagy bármilyen sürgősségi okból kifolyólag, rövidebb határidőivel szeretné átvenni a terméket, és nincs lehetősége kivárni az 3-5 napos szállítási időt.

Kiszállítás módja
Csomagját az ország egész területén a PDS Hungary futárszolgálatával juttatjuk el Önhöz.

A cég nagyon rugalmasan szállít, telefonon is elérhetőek, így akár az Ön által rendelt csomag útjáról is érdeklődhet ügyfélszolgálatukon.

A kiszállítás előtti napon e-mailben jelezzük Önnek a másnapi szállítás esedékességét.

Tel.: +36(70)866-28-55, +36(70)866-28-66
Email: ugyfelszolgalat@pdshungary.hu

Átvétel
A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Sikertelen csomagátvétel
PDS futárszolgálattal történő szállítás esetén: Sikertelen szállítás esetén az újbóli kézbesítés is a szolgáltatásuk részét képezi, így a csomag célba juttatása 100%-ig biztos. Amennyiben nem találják Önt a megadott címen, telefonon próbálják majd elérni.

Kiszállítás időintervalluma
A kiszállítás 8-18 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk!

Kérjük, feltétlenül olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben elérhető.

Szavatosság
A www.liveparfum.hu szavatossági felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. A rendelet teljes szövegét itt olvashatja: kattintson ide.

Elállás joga
Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:
Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza a Liveparfum.hu-hoz.
Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy telefonon kell bejelentenie.
A termékeket postai úton tudja visszajuttatni címünkre, a szállítási költségeket Önnek kell fizetnie. Amint megérkeztek a termékek, mi utaljuk a parfüm(ök) árát a vevő által megadott bankszámlaszámra.
A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Valamint abban az esetben, ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is, amit kedvezményként a Liveparfum elengedett a házhozszállításkor.
Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, a Liveparfum nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 8 napon belül lemondja, és interneten keresztül fizetett bankkártyával vagy előreutalt, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét.
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét itt olvashatja: kattintson ide.

Az oldalon forgalmazott termékkörök: női és férfi parfümök.

A Liveparfum.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
A Liveparfum.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Liveparfum.hu akadálytalan működését és a vásárlást.
Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
Bármely szoftver nem megfelelő működése.
Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
A Liveparfum.hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Liveparfum.hu áruházban történt megjelentés időpontjától lép életbe.
A vásárláskor kiküldött automatikus üzenet nem jelenti a vásárlás véglegesítését.
Csupán értesítőként szolgál. A rendelések véglegesítése minden esetben telefonon történik.
A visszaigazoló üzenet nem jelenti automatikusan azt, hogy a termék valóban van is készletünkön.
Az adott raktárkészlet folyamatosan változik.
Termékeink nem napi szinten frissülnek, így az ebből adódó kellemetlenségekért elnézést kérünk.

Bízunk benne, hogy Önt is sokáig, visszatérő törzsvásárlóink között tudhatjuk!

FEL